tirsdag den 7. december 2010

Hvilket fly-selskab skal man vælge?

Svaret på dette spørgsmål er: det billigste...

For os har det billigste altid været Ryanair. Når man bor i Jylland, er det ubetinget billigst at flyve med dette selskab. Hver gang vi skal afsted, tjekker jeg priserne på flybilletter hos de andre flyselskaber, men der er endnu ingen, der har været billigere end Ryanair.

Jeg har bestilt 2 flybilletter til London i december, og det blev: 1016 kr med alle gebyrer. Ryanair har ikke de mest komfortable flysæder, og man sidder tæt, men flyveturen tager kun godt en time, så det kan man sagtens holde ud. De har snakket om at tage gebyr for at bruge toilettet på flyet, jeg ved ikke om, det er trådt i kraft, da vi aldrig rejser os, når vi har sat os ned i flyet, og man kan godt holde sig 1 time...

Vi rejser altid kun med håndbagage, da det koster 200-300 kr at have en kuffert med. Det er også lettere kun at have håndbagage med, når man skal tjekke ind i lufthavnen.

Når vi har bestemt en rejsedato, kigger jeg på billetpriser hos Ryanair. Priserne er dagspriser, derfor kan det godt betale sig at observere billetpriserne i nogle dage: går de op eller ned, og så slå til når man synes prisen er rimelig. Man skal vælge de afgange, hvor der står "No taxes" eller "Free online check in".

Det er også forskelligt, hvilken by det er billigst at flyve fra: Billund eller Tirstrup, og hvilke afgange der passer bedst ind i ens planer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar