mandag den 29. november 2010

Kan man tage sine børn med til London?

Jeg har ofte fået spørgsmålet: Kan man tage sine børn med til London?

Og svaret er: Ja, selvfølgelig kan man det. Man må bare tilrettelægge sin rejse efter det.

Min mand og jeg elsker at gå rundt i London og opleve stemningen og de små gader, som man ikke ser, når man tager undergrundsbanen. Det kan vi ikke i samme omfang, når ungerne er med, da især den yngste hurtig bliver træt, hvis vi går Londons gader tynde.

Der er 9 års forskel på den ældste og den yngste af vores børn, derfor har de forskellige behov. Den ældste elsker at shoppe sammen med mig, så gør vi det, mens faderen laver noget sammen med de to yngste, f.eks en tur i Hamleys eller på Science Museum (da han heller ikke synes shopping er det fedeste). Og så plejer vi at mødes, når vi skal spise.

Mine unger synes også, at det er spændende bare at være på hotellet. Så når de er med, bruger vi mere tid på værelset, end vi plejer. Jonas på 9 år elsker at bade i badekar, det har vi ikke her hjemme, så på hotellet bader han mange gange på en dag. Vores rejse plejer også at være længere, da vi ikke laver et så stramt program, som når vi tager en forlænget weekend i London alene.

Mine drenge synes ikke, London er det mest spændende sted at tage hen, når vi foreslår det. Simon på 12 år vil hellere blive hjemme og spille computer, men det får han ikke (altid) lov til. Når vi først er afsted, synes han, at det er meget fedt, selvom han skal undvære computeren i nogle dage.

Da børnene var med i vinterferien, havde han set et par fede Adidas sko, som vi vadede hele vejen ned ad Oxford Street efter, da jeg ikke kunne huske i hvilken ende af gaden, butikken lå.
Vi var også inde i en kæmpe sportsbutik, som var ved at lukke og derfor havde mange tilbud. Der kunne de bruge mange timer.

Vi besøgte London Zoo, og det var IKKE nogen succes. For det første regnede det, og for det andet var der ikke ret mange (spændende) dyr. Så det kan ikke anbefales...

Den bedste attraktion var The London Dungeons, selvom den yngste var lidt betænkelig til at starte med. Det var lærerigt for os alle. Selvom det hele foregik på engelsk, kunne alle børnene følge med i, hvad der foregik. Det er et MUST SEE, når man er i London.

Da vi var meget udmattede af at gå så meget, tog vi en guidet sejltur på Themsen, og det var overraskende interessant, og solen skinnede fra en skyfri himmel, selvom det var i februar... så det kan klart anbefales.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar